Joi seara, în timpul unei emisiuni la Digi Sport, Florin Prunea, președintele Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor, pentru faptul că acesta din urmă a declarat că și-ar dori ca Dinamo să câștige.

Reclamă

„Asta mi-a plăcut tare. Mi-aș dori ca Dinamo să câștige. Hai, pe cuvântul tău, Mircea, că vrei ca Dinamo să câștige? Zău? Hai să fim serioși…  Auzi! Că vrea să câștige Dinamo, Rednic! Nu spune nimeni că nu e dinamovist. Dar, când era Neagoe mort pe teren, el instiga suporterii împotriva lui Neagoe. Păi, noi vom uita asta vreodată? În loc ca el să aplaneze puțin lucrurile, el a pus gaz pe foc. Nu se face!”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Mircea Rednic și Florin Prunea au un conflict mai vechi, Rednic amenințându-l cu judecata.

Reclamă

„Cu domnul Prunea nu am mai vorbit, nu am ce să vorbesc cu el. Ne vedem la judecată, la tribunal. Și eu și fiica mea l-am acționat în judecată. Când te atingi de familia mea, am și timp, am și bani. Și am Și dreptate. Eu nu vorbesc prostii și zvonuri, eu vorbesc cu acte. Toată lumea vorbește, dar nimeni nu a demonstrat nimic”, a declarat Rednic.