Confesiunile dureroase ale Andreei Mantea despre bătăile încasate de la Cristi Mitrea! Vedeta și luptătorul MMA au avut o relație tumultuoasă, în urmă cu mulți ani. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, unde bruneta a fost protagonista principală. 

1. Confesiunile dureroase ale Andreei Mantea despre bătăile încasate de la Cristi Mitrea!

Confesiunile dureroase ale Andreei Mantea despre bătăile încasate de la Cristi Mitrea! La câțiva ani de la despărțire, Mantea a recunoscut faptul că a fost agresată de Cristi Mitrea, chiar și atunci când era însărcinată.

Recent, însă, prezentatoarea tv a rememorat clipele grele din perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Ea a explicat și motivul pentru care nu a mers să-l reclame pe Poliție, la vremea respectivă.

Andreea Mantea va fi invitată în a doua zi de Crăciun, la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, și va face mărturisiri cutremurătoare.

2. De ce nu l-a reclamat la Poliție

Cu toate că au trecut atâția ani, bruneta a rămas cu sechele și a vorbit, cu sinceritate, despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată. Mama lui Cristi Mitrea ar fi convins-o pe vedetă să nu-l dea pe mâna autorităților.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui.

Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere”, a spus Andreea Mantea, la Kanal D.

3. Ce spunea, de fapt, Cristi Mitrea despre relația cu Andreea Mantea

În urmă cu câteva luni, Cristi Mitrea a fost prezent la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit deschis despre relația sa cu Andreea Mantea și despre tot ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat.

Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum!

Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a explicat luptătorul, la podcast-ul lui Măruță.

4. De ce nu și-a recunoscut fiul în acte

foto: captură video/ podcast Cătălin Măruță

Cristi Mitrea a mărturisit că, atunci când Andreea Mantea a rămas însărcinată, el a fost convins că era doar un tertip prin care vedeta încerca să reia relația cu el. El a admis că relația lor a fost una toxică, deși a iubit-o pe Andreea Mantea.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi.

Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui.”, a mai dezvăluit acesta.