Sigur nu te așteptai la asta. Chiar dacă ești sau nu fanul emisiunii, totuși secvențele acestea ți-au scăpat mai mult ca sigur de sub ochi. Vei leșina de râs la propriu!

Emisiunea „Ce spun românii” este una dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Pro Tv. Gazda sa este nimeni altul decât Cabral. iar atmosfera este întreținută de prezența sa tonică, devenită ulterior un adevărat deliciu pentru spectatori și telespectatori.

Recent s-a viralizat un clip video în care se regăsesc câteva răspunsuri ale concurenților, la diferite întrebări. Pe când te așteptai la niște răspunsuri normale, ei bine, trebuie să știi că vei muri de râs. Asta pentru că replicile lor au întrecut orice imaginație.

Ce au răspuns românii la întrebările lui Cabral. Leșini de râs!

Rubrica a fost numită „Cei mai deștepți români”, într-un clip video ce s-a viralizat instant pe TikTok. Bineînțeles că în spirit ironic, căci răspunsurile lor au întrecut orice imaginație a românilor. Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap astfel de replici. Te vei convinge imediat.

1. „În afară de om, ce mai are gură?”, a întrebat Cabral un concurent, într-una dintre edițiile emisiunii.

-„Aerul, de la gură de aer”, a răspuns concurentul, mai mult decât hotărât. Publicul din platou a tras o partidă zdravănă de râs, căci nici n-aveai cum să rămâi serios la o asemenea replică.

2. „În afară de o pasăre, ce vietate iese dintr-un ou?”, a întrebat Cabral două concurente care se duelau.

Ei bine, una dintre ele a fost mai rapidă și răspuns: „-Un câine”. Nu mai are rost să vă menționăm că cei din platou s-au prăpădit de râs.

3. „În afară de pahar, ce se mai umple?”, a întrebat Cabral un alt concurent dintr-o altă ediție.

 

@video.clipuri1 #cespunromanii #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #foryou #romania ♬ original sound – videoclipuri1

Răspunsul său a fost simplu și scurt „-Pahar”. Toată sala a rămas uimită de replica bărbatului, căci nimeni nu i-a găsit un sens anume. Voi ce părere aveți? Nu-i așa că românii noștri au gafat-o grav de această dată? Apropo, tu ce ai fi răspuns la aceste întrebări?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.