Fără doar și poate, „America Express” este una dintre emisiunile de la noi din țară la care multe vedete speră să ajungă.

Din păcate, doar cei norocoși, care au reușit să transmită ceva producătorilor au primit mare invitație. Și, așa cum probabil era de așteptat, unii s-au gândit de două ori înainte să spună „da”.

„America Express” este o experiență puternică, o emisiune care îi supune la teste pe toți cei care acceptă provocarea. Așa cum au declarat toți concurenții până acum, pentru cupluri, acest format este de două ori mai greu. Și, chiar și așa, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și-au asumat aventura în doi.

Cuplul a plecat foarte încrezător din România, iar principala țintă a fost aceea de a câștiga marele premiu. Dacă au ajuns sau nu până în finală, râmâne de văzut. Însă, există un detaliu pe care nu multă lume îl cunoaște despre cei doi.

Concurenții care au refuzat să meargă, inițial, în noul sezon „America Express”. Noroc că s-au răzgândit la timp!
social media

Giulia și Vlad, cuplul rachetă de la „America Express”

Abia acum, Giulia a recunoscut că nu a fost atât de încântată de experiența „America Express”. Ba chiar, prima dată când a primit propunerea din partea echipei de producție, a refuzat. Apoi, a stat mai mult pe gânduri, a acceptat și l-a tras și pe soțul ei în această aventură.

Giulia și Vlad, la fel ca restul echipelor, au trecut printr-un carusel de emoții și trăiri. Probele grele, autostopul, grija cazării și nervii întinși la maxim nu i-a făcut decât să fie mai uniți și mai puternici ca niciodată.

„În momentul în care am primit propunerea de a fi parte din „America Express” am zis nu. După aia, a fost stop și primul meu gând a fost <<Dar de ce nu?!>> N-are emisiunea asta ediții câte frici am eu.” a spus Giulia Anghelescu la testimoniale, înainte de a pleca în emisiune.

„Sunt emoționat pentru că o să urmeze aventura vieții noastre. Un pic mi-e frică de Giulia. Motto-ul nostru este: <<Nu există nu pot, există nu vreau>>. Așteptările mele sunt mari.”, a completat Vlad Huidu.