Sebastian Dobrincu este un tânăr originar din Botoșani, care a cunoscut succesul peste hotare. Și-a construit o carieră și a muncit foarte mult de unul singur. În momentul de față are o avere estimate la peste 2 milioane de dolari. La oar 23 de ani, a construit un adevărat imperiu în Statele Unite.

La o vârstă fragedă, a plecat din România și a trebuit să învețe să se descurce singur. I-a fost foarte greu, însă nu a renunțat. Acum își spune povestea, despre cât de greu i-a fost și cum a ajuns să aibă success.

Povestea lui Sebastian Dobrincu, milionar la 23 de ani

Are o carieră de antreprenor în Silicon Valley și este cel mai tânăr milionar. Are o poveste impresionantă. A făcut foarte multe sacrificii și a întâmpinat probleme financiare. Sebastian a dezvăluit care este rețeta succesului, dar și ce compromisuri a făcut, de-a lungul timpului.

„Perioade grele au fost, dar cea mai grea perioadă a fost clar când m-am mutat în New York prima oară și trebuia să mă descurc de unul singur într-o țară străină, la 17-18 ani cât aveam, pe propriile economii, într-o țară în care nu cunoșteam pe nimeni și să văd cum mă descurc. Aia a fost o perioadă grea!”, a povestit în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulică

social media

Sebastian Dobrincu: „Am fost binecuvântat cu cei mai minunați părinți”

Nu a fost un copil de bani gata și a luptat singur pentru tot ceea ce are acum. Are o relație minunată cu părinții lui și le este recunoscător pentru modul în care l-au crescut.

„Târziu mi-am dat seama că există preconcepția asta cum că majoritatea tinerilor de succes provin din familii înstărite, influente sau bine conectate. Nu a fost și cazul meu, în schimb am fost binecuvântat cu cei mai minunați părinți, care, în simplitatea și modestia lor, au știut să îmi inspire valori morale care m-au făcut cine sunt astăzi. Deci pentru cei care se întreabă, nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar ambiție și determinare de neoprit.”, spunea acum în urmă cu câțiva ani