Al șaptelea sezon al emisiunii ,,Bravo, ai stil! Celebrities” este pe cale să se încheie. La începutul lunii februarie, una dintre cele șase concurente va fi declarată marea câștigătoare. 

Cine se luptă pentru marele premiu

„O competiție presupune multă determinare, seriozitate, un gram de nebunie, curaj cât cuprinde, muncă și poate o tușă de noroc! Regăsesc multe dintre aceste trăsături în concurentele acestui sezon”, este anunțul făcut de Ilinca Vandici pe contul personal de Instagram.

Competiția se apropie de final și doar una va reuși să convingă jurații, dar și publicul că merită marele premiu. În concurs, au mai rămas șase concurente. Acestea sunt Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub. Înainte de a ajunge la votul publicului, concurentele vor trebuie să treacă de semifinală, ediție în care se anunță o luptă destul de strânsă între participante.

De-a lungul timpului, emisiunea ,,Bravo, ai stil!” a reușit să strângă mulți telespectatori în fața micului ecran, iar concurentele sunt apreciate pentru curajul de a participa la o emisiune care promovează stilul.

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de final. Cine sunt concurentele care se luptă pentru marele premiu
Facebook

Jurații nu sunt ușor de impresionat și pe durata acestui sezon, au apărut inevitabil și conflicte. Unul dintre cele mai aprinse a fost între Viviana Sposub și Maurice Munteanu care a acuzat-o într-o ediție că nici măcar nu știe cine i-a făcut una dintre ținute.

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor. Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât”, a declarat Maurice Munteanu.

Atunci, Viviana Sposub nu a rămas indiferent și i-a răspuns juratului.

„Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii”, a adăugat Viviana Sposub.