Reclamă
Reclamă

Compatibilitatea Balanță și Săgetător: Dragoste, încredere, prietenie

Balanța și Săgetătorul nu se potrivesc de la bun început. În primul rând, abordarea lor față de relații sunt total opuse. Balanța, guvernată de Venus, este una dintre cele mai mari romantice din zodiac și chiar guvernează Casa a 7-a a parteneriatelor.

Pe de altă parte, Săgetătorul este plin de foc și pasiune, ceea ce îl face mai predispus la rătăcire și flirt. Cu toate acestea, atât aerul cât și focul sunt persoane cu spirit liber care apreciază aventura și nu vor niciodată să se simtă blocate.

Relațiile dintre semnele de aer și de foc sunt, de obicei, destul de dinamice în general, dar relația dintre Balanță și Săgetător este deosebit de plină de pasiune.

Ambele semne prosperă în intimitate, aventură și succes și se simt în siguranță într-un angajament pe termen lung unul cu celălalt. Această pereche prosperă datorită chimiei și a dragostei lor comune pentru distracție, dar, ca orice altă pereche, are și ea punctele sale slabe.

Reclamă

Balanță și Săgetător: Dragoste

Balanța are, de asemenea, tendința de a mulțumi oamenii, așa că s-ar putea să se trezească acționând așa cum își imaginează că ar fi partenerul intim ideal al Săgetătorului. Farmecul Balanței și energia cochetă a Balanței face ca preludiul să fie de neegalat și va stârni cu siguranță interesul Săgetătorului. Săgetătorul nu se va sfii să îi spună Balanței părerile și gândurile lor despre chimia lor intimă, fie ele bune sau rele.

O comunicare solidă poate crea o legătură intimă sănătoasă.

Viața sexuală a Balanței și Săgetătorului va fi distractivă și aventuroasă. Balanța este semnul parteneriatelor, așa că le place să se conecteze intim cu partenerul. Fiind un semn guvernat de Venus, lor le place să aibă parte un sex mai romantic, pasional.

Cu toate acestea, sunt mai mult decât fericiți să experimenteze și atlceva, mai ales dacă aceasta îndeplinește fanteziile partenerului lor. Când vine vorba de sex, Săgetătorul este dispus la orice, oricând și oriunde.

horoscop

Balanță și Săgetător: Încredere

Balanța și Săgetătorul se pot lupta cu încrederea.

Principala provocare cu care se confruntă o Balanță și un Săgetător este încrederea. Chiar dacă Săgetătorul preferă, în cele din urmă, să fie într-o relație, au tendința de a schimba rapid direcția atunci când simt că ceva nu mai funcționează.

Acest semn se luptă uneori să înțeleagă că inimile lor sălbatice și rătăcitoare îi pot face pe iubiții lor nervoși – iar acest lucru poate fi un punct sensibil.

Potrivit Mesa, „Balanța ar putea să nu aibă încredere deplină în comportamentul riscant al Săgetătorului și în modurile neangajante ale acestuia, iar Săgetătorul s-ar putea simți declanșat de dorința Balanței de a face compromisuri și de a se întâlni cu ei la jumătatea drumului, ceea ce ar putea duce la neîncredere”.

Dacă Săgetătorul este capabil să arate Balanței exact cât de mult ține la relația lor, totuși, problemele de încredere ale acestui cuplu se vor rezolva într-o clipită.

Balanță și Săgetător: Prietenie

La fel ca în cazul întâlnirilor, compatibilitatea Balanței și Săgetătorului privind prietenie este ridicată. Prietenia lor are toate șansele să treacă testul timpului, deoarece aduce în egală măsură sprijin emoțional și înțelegere, precum și distracție și aventuri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro