Nu a trecut mult până să apară primele probleme în urma decesului lui Benone Sinulescu. Artiști, colegi și fani, sunt revoltați că solistul nu o să fie înmormântat la Bellu.

Declarațiile despre înmormântarea lui Benone Sinulescu au venit de la soția răposatului. Elena a anunțat că artisul o să fie înmormântat duminică, în Arad. Soția lui Benone Sinulescu a mărturisit că își dorește ca fanii lui să vină să-l vadă și să-l aplaude, pe ultimul său drum. Elena este răvășită după moartea soțului ei și vrea să facă totul așa cum și-a dorit Benone Sinulescu, inclusiv înmormântarea. Există nemulțumiți însă!

Facebook

Solistul Ionuț Voicu este nemulțumit de decizia luată!

”La câte a făcut pentru țara asta, Benone Sinulescu merita să fie îngropat la Cimitirul Bellu, alături de marile nume din muzica populară, l-ar fi petrecut pe ultimul drum zeci de mii pe oameni. De ce e înmormântat tocmai la Arad?”. Dar voi merge la Arad, nu contează drumul lung, plec noaptea cu mașina și tot ajung. Vreau să fiu aproape de familia lui, în aceste momente dureroase”, a spus Ionuț Voicu în exclusivitate pentru impact.ro.

Ionuț Voicu este vizibil afectat de trecerea în neființă a prietenului său, Benone Sinulescu. Solistul declară că Benone Sinulescu merită să fie îngropat alături de nume mari din muzica românească, la cimitirul Bellu. Însă dorința lui Benone Sinulescu și a soției sale a fost ca înmormântarea și locul de veci să fie acasă, la Arad. Duminica aceasta, pe 28 noiembrie, Benone Sinulescu v-a fi înmormântat la cimitirul Eternitatea , cu onorurile militare cuvenite. Fanii săi îl pot vedea și aplauda pentru ultima oară.

Elena marea dragoste a lui Benone Sinulescu

Soția, a mărutisit pe pagina sa de Facebook că Benone Sinulescu a murit acasă, înconjurat de cei dragi.  Artistul nu a vrut să meargă la spital din cauza fricii pe care o avea față de virusul covid-19, însă a fost tratat acasă cu mare grijă de medici foarte buni.