Acum 4 ani, în data de 30 Octombrie 2015, a avut loc cea mai mare tragedie în rândul tinerilor români din ultimul timp, tragedie în care 64 de români s-au stins din viață și alți 180 au fost grav răniți.

După cum majoritatea dintre noi știm, în renumitul club Colectiv a avut loc un incendiu devastator în care sute de tineri s-au zbătut între viață și moarte în speranța de a scapa teferi din infernul numit „Colectiv”.

Supraviețuitorii, cei care au reușit să primească și titlul de eroi, se adună an de an la fostul club și aprind o lumânare pentru ca sufletele celor prinși acolo să-și găseasca pacea.

Și în această lună, pe data de 30 Octombrie, aceștia împreună cu prietenii și familia se vor aduna și vor aduce un omagiu celor pierduți și o alinare familiei din care proveneau aceștia.

Ceea ce fac acești oameni este văzut ca și un gest de solidaritate și respect. Aceștia nu cer nimic în schimb, vor doar să știe adevărul și vor să se facă dreptate. După lungi încercari ale supraviețuitorilor, nici în ziua de astazi nu se știe cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

Recent clubul a fost deschis pentru scurte investigații, dar nu s-a putut descoperi nimic concret ci doar s-au retrăit momentele terifiante care i-au marcat pe cei prezenți acolo.

Tinerii încă speră ca acest capitol, al unei nopți de groază să ia sfârșit și totodată cei odihniți să-și găsească pacea.