Probabil te gândești că vedetele de la Hollywood au colecții întregi de lucruri scumpe, de la haine, genți, bijuterii până la mașini. Realitatea este alta. Celebritățile de peste ocean colecționeză tot felul de obiecte ciudate: dinți de om, schelete de porumbei și multe altele.

Colecții bizare ale vedetelor de la Hollywood

1. Kesha-dinți de om

Cântăreața în vârsta de 34 de ani adoră să colecționeze dinți de om. Da, da, ai citit bine: dinți de om. Probabil te vei întreba de unde face artista rost pentru a-și face o colecție. Ceea ce trebuie să știi este că artista s-a confruntat ani întregi cu probleme precum bulimia și anorexia. Starea ei de sănătatea nu era una prea bună, așa că medicul i-a recomandat să realizeze lucruri handmade atunci când era internată în spital.

La ce s-a gândit artista? Să își facă o colecție de dinți. În acel moment, prietena cântăreței a lansat un mesaj pe rețele sociale, care i-a uimit pe fanii artistei: să trimită la spitalul unde era internată Kesha dinți de om pentru a-și ocupa timpul. Fanii, uimiți, au ascultat de îndemnul prietenei cântăreței și artista s-a ales cu o colecție de dinți. Din aceștia, vedeta și-a confecționat haine și bijuterii pe care le-a purtat în cadrul unor concerte și emisiuni Tv.

Colecții bizare ale vedetelor de la Hollywood. Cine a făcut o pasiune din a colecționa dinți de om sau de schelete de porumbei
Facebook

2. Johnny Depp-schelete de porumbei, lilieci, insecte și păpuși

Actorul care a jucat în „Pirații din Caraibe” are pasiuni mai puțin obișnuite: adore să colecționeze schelete de porumbei, lilieci, insecte și păpuși, de care acesta este tare mândru. Despre colecțiile lui Johnny Depp s-au scris multe, printre care și faptul că vila lui este plină de păpuși Barbie, unele în ediție limitată.

Probabil te vei gândi ce face actorul cu o colecție de păpuși. Ei bine, colecția a luat naștere atunci când a apărut pe lume fiica lui, Lily Rose Depp, acum în vârsta de 22 de ani. Deși fiica acestuia este o  femeie în toată regulă, actorul nu a renunțat la colecția de păpuși. În colecția sa, se află și câteva păpuși în ediție limitată ale unor vedete de peste ocean precum Beyoncé, Elvis Presley, Donny Osmond.

3. Claudia Schiffer-insecte

De la colecțiile lui Johnny Depp ne îndreptăm atenția către alte colecții ciudate, printre care cea a Claudiei Schiffer. Modelul de origine germană are o colecție imensă cu insecte moarte, dar asta nu e tot. Aceasta și-a decorat pereții vilei cu imagini ale unor insecte moarte.

4. Demi Moore și Britney Spears-păpuși de porțelan

Ce au în comun Demi Moore și Britney Spears? Pasiunea pentru a colecționa păpuși de porțelan. Îndrăgita actriță Demi More nu s-a limitat doar la a colecționa păpuși, ci are și o căsuță pentru acestea, care ar fi costat 1,5 milioane de dolari. Fostul soț spune că aceasta ar avea în jur de 30.000 de exemplare de păpuși de porțelan pe care a cheltuit o mică avere. Ashton Kutcher, cel care i-a fost soț timp de 8 ani, a precizat în spațiul public că pasiunea actriței începuse să îl sperie.

Britney Spears, cunoscută pentru dezinvoltura cu care se afișează în public și pe social media, împărtășește aceeași pasiune cu Demi Moore. Artista are o colecție destul de mare de păpuși cu chipul ei. De curând, comunitatea sa a fost surprinsă de un videoclip încărcat de Britney Spears pe contul personal de Instagram. În acel videoclip, artista apare cu o păpușa pe care o pupă și cu care face câteva mișcări de dans, spunând:

„Am un copil. Îmi voi face timp să o filmez în fiecare zi. Este foarte frumoasă, iar numele ei este Brennan. Chiar semănăm. Prima mea fetiță”, a fost mesajul artistei la respectiva postare.