Soprana are numeroase cruci și de ceva timp, a renunțat să poarte alte bijuterii.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” are peste 100 de cruci de culori diferite, iar de ceva timp a renunțat să mai poarte alte bijuterii. Fiind o persoană cu frica lui Dumnezeu, soprana nu iese din casă fără să poarte la gât o cruce. 

Ozana Barabancea: „Am renunțat încet, încet la celelalte bijuterii, la coliere sau ce mai aveam”

Într-un interviu acordat recent, soprana a vorbit despre obiectele sfinte pe care le îndrăgește tare mult. Ozana Barabancea are peste 100 de cruci cumpărate sau primite în dar.

„Toate îmi sunt foarte dragi. Unele le-am primit cadou, altele le-am cumpărat. Am toate culorile, mărimile și formele. Le port pentru că semnul crucii este foarte important”, a spus soprana pentru fanatik.ro. 

Ozana Barabancea are cruci și de la Ierusalim, unde și-ar fi dorit să ajungă de Paște, dar pandemia i-a dat planurile peste cap.

„Am cruci cu mesaje în limba română. De pildă pe una scrie Pace vouă. Am inclusiv un pandantiv cu tăblițele de la Tărtăria care ascund și ele o cruce în mesajul lor.

Și de la Ierusalim mi-am adus tot timpul cruci. Aș fi mers a cincea oară în Țara Sfântă, dacă nu venea pandemia. Cu copiii mei am fost de două ori, iar ei ar fi mers cu mine pentru a treia oară. Mi-aș fi dorit să ajung și de Paște, cândva. Până acum nu a fost să fie”, a mai spus Ozana Baranbancea pentru sursa citată anterior.

Colecția Ozanei Barabancea de care nu mulți știu: „Eu nu ies din casă fără...”
Instagram

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit că și fiica sa, Gloria poartă o cruce de patru ani și că a reușit să îi transmită credința.

„I-am dat și fetei mele, Gloria, o cruce cu diamante. Am primit un voucher de la un eveniment, la care am cântat, și iată că de atunci sunt patru ani și Gloria, fata mea, nu a mai dat jos crucea cu diamante de la gât.

Eu nu ies din casă fără cruce, fie și de lemn. Mai am un colier cu brățară cu cheia alto, realizate de designerul Leo Gherasim de la Dacos. Interesant este că și la Operă, unde când în cor, eu sunt cheia alto”, a mai precizat aceasta.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.