Reclamă
Reclamă

Trupa britanică Coldplay va cânta pentru prima dată în România în această seară, pe Arena Națională din București. Formația a publicat miercuri pe contul său de Instagram un videoclip cu unul dintre artiștii stradali de pe Lipscani, care interpreta piesa „Caruso” de Lucio Dalla.

Britanicii sosesc la București după ce au susținut două concerte la Atena. Aceste concerte fac parte din Music Of The Spheres World Tour. Aproximativ 50.000 de fani sunt așteptați pe stadion în cele două seri, miercuri și joi, conform organizatorilor Emagic și Live Nation.

În deschidere vor cânta Maisie Peters (UK) și Emaa (Ro), au anunțat organizatorii. Coldplay, formată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu. Grupul este alcătuit din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Trupa britanică a lansat șapte albume de studio, vândute în peste 80 de milioane de copii la nivel mondial, și a câștigat numeroase premii, inclusiv șapte trofee Grammy.

Reclamă

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta, iar fanii din România vor avea oportunitatea să asculte pentru prima dată cântece de pe acest album.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro