Reclamă
Reclamă

Principele Nicolae și fundația sa au demarat sâmbăta aceasta o acțiune de plantare a 12.000 de puieți de stejari. Totul face parte dintr-o campanie pe care principele a demarat-o din proprie inițiativă, intitulată „Codrii de mâine”, iar scopul ei este unul măreț. El și-a propus ca pâna la sfârșitul anului 2023 să planeze un milion de arbori.

Acțiunea de plantare a avut loc în comuna Ghimpați din județul Giurgiu. Peste 200 de voluntari s-au adunat în pădurea Albele și au plantat stejarii, însoțiți de Principele Nicolae și soția acestuia, Alina Maria Binder. 120 de voluntari au fost din București, iar 150 de locuitori ai comunei Ghimpați s-au alăturat acțiunii.

Principele nu a luat parte la acțiunea doar cu prezența, ci chiar a muncit cot la cot alături de voluntari. El a săpat gropi și a plantat puieții de stejar, ceea ce este o faptă admirabilă având în vedere exemplul bun pe care îl transmite conducerii și populației României.

Situația defrișărilor ilegale din România a ajuns în prezent de necontrolat. Pădurile își pierd arborii, iar Guvernul pare neputincios în fața acestor acțiuni, neluând măsurile necesare. Mai grav de atât este faptul că nimeni nu plantează, iar oamenii stau și privesc cum pădurile țării se împuținează pe zi ce trece. Mai grav

Reclamă

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro