Nimeni nu a știut prin ce situații dificile a trecut Codin Maticiuc. Cu ce a greșit „băiatul de bani gata” pentru a fi arestat, dar și motivul pentru care această informație s-a aflat abia acum.

Nimeni nu a știut! Codin Maticiuc, arestat de două ori în aceeași seară

Noi dezvăluiri ies la iveală cu privire la viața agitată a lui Codin Maticiuc, de care nimeni nu a știut. Se pare că „băiatul de bani gata” din showbiz-ul românesc a fost arestat de două ori în aceeași seară în Monaco după o petrecere de pomină.

„Încercau, cumva, prin gesturi să ne facă să ieșim afară. Ei nu voiau să intre acolo. Niciun bodyguard nu voia să intre după noi, efectiv. Erau în costum, în pantofi și se gândeau: «Intrăm așa, care-i procedura?» Până la urmă, noi am ieșit afară, normal, oamenii ne luaseră hainele de pe jos. Ne-au luat, ne-au băgat în prima baie. Pac, au intrat, ne-au acoperit. Noi eram în chiloți. Ne-au băgat într-o baie și ne-au pus hainele pe noi. Între timp, au chemat poliția și pompierii. Acolo nu vine salvarea, la Monaco, vin pompierii.

Am ieșit afară. Pe mine m-au preluat niște polițiști, iar pe el l-au preluat ăștia de la SMURD, că-i curgea sânge. Pompierii lor l-au legat efectiv de targă, pentru că el gesticula și zicea: «Vreau să rămân să beau»”, a precizat Codin Maticiuc.

Nimeni nu a știut! Codin Maticiuc a fost arestat de două ori în aceeași seară. Care este motivul
Facebook

Aceste dezvăluiri fac parte din noul proiect al lui Codin Maticiuc, un podcast. După ce a lansat cartea „Dresori de lei și de fraieri-Viața lui Nuțu Cămătaru”, a venit rândul „băiatului de bani gata” să facă dezvăluiri despre viața personală și problemele cu care s-a confruntat până acum. Primul episod al podcastului „La Mijloc” va fi lansat astăzi pe canalul de Youtube al lui Codin Maticiuc.

„Mie poliția mi-a zis că trebuie să vă ducem și pe dumneavoastră la spital, dar o să vă ducem noi. Am zis OK! Dar aș vrea să intru înăuntru, să-mi iau prietena. Zic, nu, nu mai puteți să intrați, că nu se mai poate. Noi suntem Poliția din Monaco. Și am zis OK, sunteți Poliția din Monaco, puteți să vorbiți, vă rog, și cu patronul pentru că nota e la mine. Eu nu mai plătesc, ca să știți. Dacă mă luați de aici, eu nu mai plătesc nota. Ah, atunci să intrăm, au zis”, a mărturisit Codin Maticiuc.