Codin Maticiuc se ocupă de ceva vreme de renovarea secției de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni. Actorul s-a implicat în acest proiect încă din anul 2017, dar lucrurile au început să se miște la jumătatea anului trecut. Acesta a reușit să convingă zeci de firme să doneze pentru cauza sa și este mândru de rezultat.

Codin Maticiuc: “Cel mai mare donator al inițiativei mele“

Printre toate firmele care au decis să îl susțină se află și Mihai Bendeac. Juratul de la iUmor a decis să doneze o parte din încasările cărții pe care a lansat recent, “Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama“. Cartea s-a vândut deja în mii de exemplare, astfel că actorul a ajuns să fie cel mai mare donator al inițiativei lui Codin Maticiuc.  Nu are cuvinte să îi mulțumească prietenului său pentru tot ajutorul și pentru toată bunătatea de care a dat dovadă. Este fericit că are alături de el persoane precum Bendeac.

„Mihai Bendeac a devenit cel mai mare donator al inițiativei mele #spitalepublicedinbaniprivati după doar PRIMA tranșă de vânzări a cărții sale ‘Conversații cu mama’. 100.000 de euro. A depășit companii mari, milionari și branduri. Acestea este felul meu în care i-am mulțumit.”, a declarat Codin Maticiuc.

Recent, el a decis să facă o postare specială, în onoare lui Mihai Bendeac. Regizorul a găsit un mod unic de a-i mulțumi, iar imaginea de mai jos stă drept dovadă. El a mai povestit că a reușit să depășească toate firmele mari care s-au implicat în acest proiect, după ce a vândut prima tranșă a cărții sale.

 

Gestul lui Codin a fost apreciat de mii de oameni pe rețelele sociale, care l-au felicitat pentru inițiativa sa. Bendeac a fost și el lăudat pentru gestul de omenie pe care l-a făcut și de care, poate, multă lume nu îl credea în stare.