Codin Maticiuc și Ana Pandeli, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă românească, au surprins pe toată lumea cu un eveniment major în viața lor: cununia civilă. Acest pas important în relația lor a fost marcat într-un mod discret și intim, departe de ochii publicului și reflectoarele mediatice, fiind cunoscut doar de familia și prietenii apropiați.

Codin Maticiuc, cunoscut pentru personalitatea sa carismatică și nonconformistă, și Ana Pandeli, au format un cuplu stabil de-a lungul anilor. Cununia civilă a fost un moment semnificativ pentru ambii, marcând angajamentul lor reciproc într-un cadru restrâns și personal. Acest eveniment vine să consolideze o relație care a fost mereu privită cu admirație și curiozitate de publicul românesc.

Din declarațiile lui Maticiuc, reiese că, deși nu își dorește neapărat o nuntă la biserică, este pregătit să-i îndeplinească dorința Anei de a fi mireasă dacă aceasta își exprimă dorința. Acest gest demonstrează nu doar iubirea și respectul pe care le are pentru partenera sa, dar și o abordare flexibilă și deschisă în ceea ce privește tradițiile și ritualurile de cuplu.

Sursa: Instagram

Cununia civilă, prin discreția și intimitatea ei, stă mărturie a unei relații bazate pe respect, înțelegere și afecțiune reciprocă. Într-o lume a showbiz-ului unde viața personală este adesea subiectul principal al presei de scandal, decizia lor de a păstra acest moment special departe de lumina reflectoarelor este un exemplu de demnitate și discreție.

Cunoscut în cercurile mondenității bucureștene ca „Crai de București”, Codin Maticiuc a avut relații cu unele dintre cele mai răsunătoare nume din showbiz-ul românesc. Poveștile de iubire cu Gina Pistol, Anna Lesko, Alina Crișan, Maria Dinulescu, Corina Zugravu, Rodica Miron, Raluca Lăzăruț și Flavia Mihășan au ținut prima pagină a tabloidelor, transformând viața lui amorosă într-un subiect de mare interes pentru public.
Fiecare relație a lui Maticiuc a fost prilej de speculații și comentarii, cu desele despărțiri și împăcări alimentând curiozitatea fanilor și a presei de scandal.