Mult a fost, puțin a mai rămas până când filmul „Miami Bici 2” va avea premiera în toate cinematografele din țară.

Este un proiect de suflet pentru Codin Maticiuc și Matei Dima, mai ales că cei doi au investit o mulțime de bani și energie pentru ca rezultatul să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor.

După mai bine de trei ani de la lansarea „Miami Bici”, Codin Maticiuc și Matei Dima au revenit cu o veste extraordinară pentru fanii lor. Povestea celor două personaje fabuloase merge mai departe, iar „Miami Bici 2” va avea premiera anul acesta, pe 24 noiembrie.

Cei doi le-au pregătit fanilor o mulțime de surprize, inclusiv invitații duble pe covorul roșu la premiera peliculei. Codin și Matei au muncit din greu pentru această parte a filmului și nu a fost deloc ușor pentru nicio persoană din cele implicate, mai ales că la mijloc a fost și o pandemie.

„Miami Bici 2”, cel mai așteptat film al toamnei

La fel ca și prima parte, „Miami Bici 2” s-a filmat peste hotare, ceea ce înseamnă că totul a implicat anumite costuri. De altfel, „Miami Bici 2” este cel mai scump film românesc, cu un buget de 2.2 milioane de euro, așa că Maticiuc și Matei Dima au așteptări mari de la acest film.

Codin Maticiuc și-a îndeplinit cel mai mare vis. Actorul internațional care joacă în „Miami Bici 2”
Instagram

În plus, distribuția este și ea una de excepție, iar fanii vor avea ocazia să îl vadă jucând alături de Codin Maticiuc și Matei Dima pe nimeni altul decât Dani Trejo. Aducerea lui în film a fost un vis devenit realitate pentru Maticiuc, care nu a mai putut ține suspansul și a publicat o imagine cu celebrul actor internațional.

Este foarte posibil ca „Miami Bici 2” să se alăture portofoliului de filme de succes semnate de Matei Dima, alături de „Teambuilding”, „5 GANG: Un alfel de Crăciun” și „Haita”. În plus, în iarna anului viitor, BRomania mai scoate din mânecă un as și anume, producția „Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță” în rolurile principale.