Codin Maticiuc a intrat, recent, în rând cu vedetele care au propriul podcast. Fostul „crai de Dorobanți” a decis să facă lucrurile puțin atipic și a invitat doar prieteni la masa discuțiilor. Dacă până acum, fanii lui au avut ocazia să îi vadă pe Anamaria Prodan și Dan Capatos, a venit vremea ca Maticiuc să o invite pe una dintre cele mai bune prietene ale lui.

Delia este una dintre artistele care au agenda plină tot timpul anului. Printre ore petrecute în studio și filmat de videoclipuri, vedeta este solictată și pe platourile de filmare de la „iUmor” sau „X Factor”. Atunci când prinde câteva zile libere, artista nu stă prea mult pe gânduri. Delia alegere destinația, își ia soțul și evadează în cele mai exotice locuri din lume.

Chiar dacă are programul încărcat, jurata de la „X Factor” își face mereu timp pentru prieteni, iar Codin Maticiuc știe asta cel mai bine. Pe cei doi îi leagă o relație de amiciție de ani buni. Delia și Codin au trecut prin multe situații împreună care nu au făcut decât să îi apropie și mai mult.

Codin Maticiuc a fost impresionat de Răzvan Munteanu

Maticiuc vrea să țină foarte sus standardele podcasturilor, așa că, de data asta, i-a invitat pe Delia și pe soțul ei, Răzvan Munteanu. Artista a mai fost la podcasturi până acum, dar nu în această formulă. Codin Maticiuc este foarte bun prieten cu cei doi, așa că discuția a fost una amicală.

Fostul „crai de Dorobanți” nu a putut să nu își amintească unul dintre cele mai importante episoade care îl leagă de Răzvan Munteanu. Maticiuc a povestit cum a primit unul dintre cele mai prețioase cadouri din partea soțului Deliei. Se știe că acesta este pasionat de criptomonede și de imobiliare, așa că a mers la sigur cu darul pentru Maticiuc. Codin a primit un Bitcoin de la Răzvan care, la vremea respectivă valora 5.000 de dolari.

„Mi-a spus <<Îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie, poți să îți duci proiectele și fără asta. Nu-l vinde, asta mi-a spus.>> Încă îl am.”, a povestit Codin Maticiuc în podcastul „La Mijloc”,