Codin Maticiuc este de nerecunoscut. În trecut era inima petrecerilor, însă acum a devenit bărbat de casă. De când s-a născut fiica sa, viața lui a căpătat un nou sens, iar el este mândru de tot ceea ce a realizat până acum.

Reclamă

Codin Maticiuc a dat uitării nopțile lungi de vară, petrecute în cele mai scumpe cluburi. Acum este tătic, iar noua ipostază îl prinde mai bine decât ne-am fi așteptat. Chiar dacă mulți nu credeau că bărbatul o să se cumințească vreodată, imposibilul s-a produs.

Viața lui Codin a căpătat alt sens în luna Aprilie a anului 2019. Atunci a fost momentul când fiica sa, Smaranda, a venit pe această lume și și-a cucerit părinții. De atunci, toată viața vedetei se învârte în jurul copilei. Petrecerile au fost date uitării, iar nopțile cu muzică și alcool au fost înlocuite tot de nopți albe, însă cu un suflet micuț care trebuie strâns la piept.

Reclamă

Codin Maticiun împingea roabe cu alcool, acum împinge doar cărucioare

Pentru a face haz de necaz, Codin Maticiuc a postat o fotografie amuzantă pe contul său de Instagram. Este vorba de o poză în care împinge de zor căruciorul micuței Smaranda. Expresia lui este una puțin crispată, semn clar că nici el nu știe ce anume se întâmplă cu viața lui.

Mesajul vedetei pentru urmăritorii săi a fost unul și mai haios. Cu intenția de a rememora zilele bune, el le-a scris fanilor:

”Vă jur că la un moment dat am fost foarte șmecher, la munte mergeam doar la Susai și de împins împingeam maxim o roabă cu vin”

Ei bine, zilele de care amintește Codin s-au dus. Singurul lucru pe care îl împinge acum este căruciorul, însă acest lucru nu pare că îl deranjează. Cu toate că glumește pe această temă, ipostaza de tată i se potrivește ca o mănusă. De asemenea, este clar faptul că micuța Smaranda merită orice sacrificiu și efort, lucruri pe care bărbatul le-ar face oricând, fără măcar să clipească.