Codin Maticiuc, declarație de dragoste pentru mama fetiței sale, de ziua ei de naștere.

Codin Maticiuc i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă mamei fetiței sale, Ana Pandeli, cu ocazia aniversării zilei de naștere. Deși nu se află lângă ea, pentru că omul de afaceri a fost nevoit să plece în America, acesta a avut grijă să îi transmită un mesaj plin de dragoste prin intermediul social media.

Ana Pandeli și Codin Maticiuc trăiesc o minunată poveste de iubire de mai mulți ani și au împreună o fetiță pe nume Smaranda, iar în curând urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cu atât mai mult, iubita lui Codin Maticiuc mai are un băiețel dintr-o fostă relație.

CITEȘTE ȘI: Codin Maticiuc se mută în casă nouă. Cum se simte Ana Pandeli, iubita sa, la a treia sarcină

Codin Maticiuc, declarație de iubire pentru mama fetiței sale, de ziua ei de naștere

Dacă la începutul relației cei doi îndrăgostiți erau destul de rezervați și nu postau fotografii împreună, iată că, de ceva vreme, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se afișează din ce în ce mai des împreună și, chiar Codin Maticiuc spunea recent că iubita lui își dorește să intre cât mai curând în lumea filmului.

Ieri, prin intermediul rețelelor de socializare, Codin Maticiuc i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă mamei fetiței sale, Ana Pandeli care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Sursa: Instagram

„În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: <<cum a cucerit-o Codin pe Ana>> . Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.”, își începe Codin Maticiuc mesajul.

Mai apoi, omul de afaceri a mărturisit că este foarte curios cum anume îi spune Ana Pandeli, iubita lui, această poveste fetiței sale.

„Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai.

Că doar acțiunile tale te definesc.
I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock.

I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă. La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri.”, a scris Codin Maticiuc în postarea în care a atașat mai multe poze cu el și mama copiilor lui.

Reacția Anei Pandeli la mesajul iubitului ei

Deși nu se află alături de iubita lui, într-una din cele mai importante zile din viața ei, pentru că a fost nevoit să plece în America, Codin Maticiuc a avut grijă să îi transmită acesteia un mesaj plin de dragoste prin intermediul rețelelor de socializare. Iubita lui a reacționat imediat.

„După ce ca a trebuit sa pleci de ziua mea, pentru prima data in ultimii 10 ani, ma mai faci si sa plang un ocean. Era suficient acest Altlantic ce se opune.”, a scris Ana Pandeli.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.