Ion Țiriac a bătut palma cu Maticiuc și s-a implicat în inițiativa acestuia de a renova spitalele.

Nu mai este niciun secret faptul că Maticiuc este implicat în renovarea secțiilor din spitalele din România. Fostul „crai de Dorobanți” a șpus bazele mișcării „Spitale publice din bani privați” și, din ce în ce mai multe vedete i s-au alăturat. Acum, cel mai recent nume este cel al lui Ion Țiriac.

Codin Maticiuc și-a găsit o nouă pasiune banefică pentru ceilalți. Vedeta a trăit viața la maxim până acum, iar în prezent a decis că este timpul să renunțe la distracțiile tipice unui burlac. Maticiuc s-a axat pe renovarea spitalelor, iar după asocierea cu Mihai Bendeac, din ce în ce mai multe vedete au început să se alăture mișcării lui.

Codin a avut ideea de a profita din plin de expunerea mediatică de care are parte. Astfel, acesta a pornit schimbarea în sectorul public, chiar dacă a venit din sectorul privat.

Codin Maticiuc a câștigat „meciul” cu Ion Țiriac. Ce sumă a donat afaceristul după promisiunea pe care a făcut-o
Facebook

Ion Țiriac a acceptat să fie editat în ipostaza de om al străzii

Codin Maticiuc a pornit, recent, mișcarea de a strânge bani într-un timp record. De data asta, l-a implicat și pe Ion Țiriac care a fost de acord să dubleze suma pe care donatorii au oferit-o Fundației Metropolis. Țiriac s-a ținut de cuvânt, iar atunci când s-a tras linie, suma a fost una fabuloasă.

Țiriac a scos din buzunat 100.000 de euro și își pune speranța în Codin Maticiuc. Vedeta se va apuca imediat de renovarea spitalelor, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură rezultatele.

„Vouă, tuturor celor care v-ați alăturat luna asta la și ați dat sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati.
Fundației Ion Țiriac care a donat 100.000 de euro (deși suma din sms-uri a fost mai mică) și tot lor care au zis că dacă donatorii rămân alături de proiect ei mai dublează și-n altă lună.

Echipei de la @fundatiametropolis care a muncit pe brânci. Lui Ion Ion, cel care a venit cu ideea asta de campanie. Voluntarilor care au făcut absolut tot, de la grafică la activări și muncă fizică. Sunt mândru că aici mă încadrez și eu în organizație”, a scris Codin în online.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.