Reclamă
Reclamă

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat miercuri că şedinţa coaliţiei în care se va discuta despre calendarul alegerilor prezidenţiale va avea loc joi, la ora 9:00. El a arătat că „s-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi” şi că „nu există această variantă”.

„O să ştim mai multe lucruri mâine. Mâine vom avea o şedinţă a coaliţiei, la 9:00, cei care au participat la aceste consultări cu celelalte forţe politice, premierul şi cei doi vicepremieri, ne vor transmite concluziile şi vom merge înainte”, a spus Grindeanu despre discuţiile privind calendarul alegerilor prezidenţiale, conform News.ro.

Ministrul Transporturilor a precizat că „ţara trebuie să fie guvernată în acest moment şi e guvernată bine”.

Reclamă

„Alegeri oricum trebuie să avem. S-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi. Nu există această variantă. Noi trebuie să facem alegeri prezidenţiale în această toamnă şi alegeri parlamentare la fel”, a completat el.

Întrebat dacă acest blocaj din Coaliție a dus la pierderea încrederii în ea, Grindeanu a răspuns: „Această răzgândeală bine nu a făcut, în mod cert, dar nici nu a dus la stricăciuni definitive, ireparabile. Nici nu pot să fiu ipocrit să spun că a făcut bine această răzgândeală a partenerilor noştri”.

Premierul Marcel Ciolacu va prezenta joi în Coaliție variantele propuse de partidele politice în urma consultărilor privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro