Irina Fodor a tras o sperietură soră cu moartea.

Irina Fodor a plecat, din nou, de acasă. Vedeta este la cârma uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1. „America Express” este pe punctul de a tura motoarele pe „Drumul Aurului”, dar se pare că totul a început cu stângul.

Irina Fodor a devenit gazda permanentă a uneia dintre cele mai apreciate emisiuni din grila celor de la Antena 1. „America Express” și-a alcătuit celor nouă echipe și au pornit pe „Drumul Aurului”. Fiecare dintre cei care au acceptat provocarea au motivația de a veni cu marele premiu acasă. Însă, pe parcurs vor afla că nimic nu este ceea ce pare.

Concurenților li s-au luat telefoanele și obiectele persoane, iar singura care le povestește fanilor ce se întâmplă este Irina Fodor. Soția lui Răzvan păstrează legătura cu fanii ei din online, iar recent le-a dat o veste care i-a șocat pe mulți.

Irina Fodor s-a cutremurat, la propriu

Imediat cum au ajuns echipele în Columbia, cu toții au simțit cutremurul de 6.6 grade pe scara Richter. Așa cum era de așteptat, s-au speriat cu toții și nu au știut exact ce se întâmplă. Apoi, Irina a căutat pe internet și a aflat că este un cutremur în zona în care se află ei.

„Așa întâmplare? Ce să zic, n-a fost prea drăguț din partea lui. Mai dormi acum, dacă mai poți!”, a scris Irina în dreptul imaginii de pe Instagram.

Clipe de panică pentru Irina Fodor. Cutremur de 6.6 grade în Columbia, imediat cum a ajuns în „America Express”

Este pentru al treilea an consecutiv în care Irina Fodor pleacă în „America Express”. Vedetei i-a fost destul de greu să se acomodeze, dar acum, spune că este una dintre cele mai frumoase experiențe. Chiar dacă pare că pentru ea totul este mai ușor, în realitate, provocările sunt la fel de mari. Iar pentru cei care vor să afle ce se întâmplă la capătul pământului, trebuie doar să stea cu ochii pe Instagramul ei.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.