Au trecut mai bine de patru luni de când Alexia Eram a revenit în țară din aventura „America Express”.

Fiica Andreei Esca și-a reluat activitățile care nu sunt deloc puține la număr, ceea ce înseamnă că este mereu pe fugă. Însă, azi, a avut parte de un eveniment nefericit.

Alexia Eram a muncit din greu pentru a ajunge una dintre cele mai urmărite influencere din online. Deși putea profita și putea alege calea ușoară, fiica Andreei Esca și-a dorit să lupte pentru a-și contura propria imagine. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum, aceasta are proiecte pe bandă rulantă.

Alexia Eram colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri de la noi și nu de puține ori reprezintă România la diverse evenimente de peste hotare. Așa se face că azi, împreună cu Nicolai Tand, aceasta a zburat în Sofia, pentru un eveniment Moet & Chandon. Însă, zborul a fost unul de coșmar.

Clipe de groază pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca, cu ochii-n lacrimi în avion. „Am făcut 10 atacuri de panică”
Social media

Alexia Eram a ajuns cu bine la destinație

Alexia a călătorit foarte mult și aproape că a zburat în toate colțurile lumii, dar a recunoscut că atât de rău ca acum nu i-a fost niciodată. Deși zborul a fost unul relativ scurt, din cauza vremii capricioase, au existat foarte multe turbulențe. Fiica Andreei Esca s-a speriat foarte tare și a recunoscut că a făcut, cel puțin, 10 atacuri de panică.

Clipe de groază pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca, cu ochii-n lacrimi în avion. „Am făcut 10 atacuri de panică”
Instagram

Influencera va sta câteva zile plecată de acasă, ceea ce înseamnă că fratele ei, Aris se va ocupa singur de emisiunea „Podcastito Express”. Dar, acesta a rămas pe mâini bune, căci colega lui de platou, Laura Giurcanu îl va ajuta ori de câte ori are nevoie.

Aris și Alexia formează una dintre cele mai plăcute echipe de la „America Express” și nu este de mirare că fanii lor sunt mai numeroși de la o zi la alta. Nu doar că sunt simpatici, dar pare că se descurcă din ce în ce mai bine pe „Drumul Soarelui”.