Mircea Solcanu pare urmărit de ghinion. După ce a fost diagnosticat cu o tumoră, durerile nu îi dau pace, iar problemele de sănătate au apărut, din nou. Nici starea celei care i-a dat viață nu este bună deloc. Femeia are nevoie de ajutorul fiului care la rândul său, este greu încercat de viață. 

Mircea Solcanu trece prin momente grele

În cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu de la Prima Tv, Mircea Solcanu a mărturisit că trece printr-o perioadă nu tocmai bună, mai ales că se confruntă din nou, cu probleme de sănătate. În ultima perioadă, fostul prezentator Tv a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe starea sa de sănătate, dar și boala de care suferă mama sa. Chiar dacă trece prin momente grele, acesta rămâne optimist și face tot posibilul să o îngrijească cât mai bine pe cea care i-a dat viață.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.
În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a spus Mircea Solcanu în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima Tv.

 

 

Mircea Solcanu a mai spus că tumora s-a refăcut. Cel mai probabil, fostul prezentator Tv va fi nevoit să apeleze la o altă intervenție chirurgicală.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a mai povestit fostul prezentator Tv care a intervenit prin videocall.