Cosmin Seleși a povestit momentele de neliniște prin care a trecut cu fiul său, Tudor

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Cu o carieră de success și o familie frumoasă, actorul se poate declara un bărbat împlinit.

Invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, acesta a vorbit despre relația cu Tudor, unul dintre copiii lui, dar și problemele pe care le-a întâmpinat. La vârsta de doar 3 ani, copilul a fost diagnosticat de un psiholog cu Sindromul Down.

Cosmin Seleși: „Vezi că are Sindrom Down”

social media

Mici probleme le-a întâmpinat cu Victor, atunci când era la grădiniță. Copilul a avut o perioadă în care își bătea colegii. Deși un psiholog l-a anunțat că suferă de Sindromul Down, salvarea a venit din partea Cristianei, un tânăr psiholog.

„Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva, și un psiholog mi-a zis că: <<Vezi că are Sindrom Down>>, și că să mă duc cu el la psihiatru. Și m-am dus la grădiniță, le-am spus, i-am spus directoarei. Și directoarea a zis: <<Poftim?! Nu există așa ceva.>>”, a povestit actorul, la podcast-ul lui Măruță.

Cosmin Seleși, distrus de gândul că fiul lui ar putea avea acest sindrom

La auzirea acestei vești, Cosmin Seleși a fost de-a dreptul distrus. Cu ajutorul psihologului de la grădiniță însă, lucrurile au revenit la normal.

@survivor2022.voyo #fyp #protvromania #protvro #voyo #voyoprotv ♬ original sound – RomaniaEntertainment

„Eram terminat. Mama, îți spun niște lucruri Cătălin… sunt foarte personal. Și psiholoaga de la grădiniță, o tipă tânără, foarte mișto, care a zis: <<Vă rog eu frumos, dați-mi-l pe Tudor 3 luni. Lucrez eu cu el>>.

Și a lucrat cu el și au rămas cei mai buni prieteni. Asta se întâmpla la 3 ani. Tudor are 11 acum și această psiholoagă, Cristiana, îi mulțumesc în continuare, este minunată!”, a mai spus vedeta.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!