O femeie a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost amenințată de un bărbat, care venise la sala de jocuri.

Un bărbat din Dolj, în vârstă de 26 ani, a fost prins, după ce a amenințat o angajată cu un pistol. Bărbatul i-a cerut acesteia să îi dea toți banii strânși, dar femeia a reușit să fugă și să alerteze autoritățile. Între timp, oamenii legii au aflat că bărbatul nu avea nici permis de conducere și nici pentru armă. 

Bărbatul a fost arestat preventiv

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 6 spre 7 septembrie, atunci când angajata se afla în timpul serviciului. Bărbatul a venit cu un pistol, purtând o mască și mănuși. După un schimb de replici, tânărul i-a cerut acesteia toți banii obținuți din încasări.

Tânăra a fugit, după care a dat alarma, iar bărbatul nu a putut să o tâlhărească. La mai bine de două săptămâni de la întreaga situație, oamenii legii au reușit să dea de suspect.

( CITEȘTE ȘI: Dezastru la Marriot! Un bărbat a făcut praf 6 păcănele, după ce a pierdut o avere la jocurile de noroc. VIDEO )

Clipe de coșmar în Craiova! Un bărbat a fost arestat, după ce a amenințat cu pistolul o angajată dintr-o sală de jocuri
Pixabay

Pe lângă tentativa de tâlhărie, pentru care a fost arestat preventiv, polițiștii au descoperit că bărbatul nu are permis de conducere, deși în acea seară a venit cu un automobil la sala de jocuri. Se pare că tânărul este din Țuglui și între timp, a reușit să vândă mașina pe care a condus-o.

„La data de 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 25 de ani, din comuna Pleniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, din Craiova, ar fi fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări”, se arată în comunicatul dat de oamenii legii.

Bărbatul este judecat acum și pentru nerespectarea armelor și munițiilor, pe lângă acuzațiile de conducere fără permis și tâlhărie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.