Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc mai multe de la viitorul lor împreună. Cei doi au făcut un curs important și urmează noi proiecte pe care se vor axa.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit de tineri și au multe proiecte în minte pe care să le pună în aplicare.

Amândoi fac parte din industria muzicii, dar se îndreaptă și către alte proiecte importante. Recent, ei au urmat un curs în cadrul Ministerului Culturii și au fost extrem de dedicați. Astăzi au și absolvit și sunt mândri de ceea ce au reușit.

Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei menționând în descriere că au făcut o echipă bună în cadrul cursului și au legat noi relații profesionale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

„Am absolvit un curs foarte important în carierele și viețile noastre, ne-am făcut prieteni noi și legături profesionale! Suntem mândri unul de celălalt, am făcut o echipă foarte bună și aici!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, după ce au cântat pe aceeași scenă. În urmă cu patru ani s-au întâlnit față în față și au avut parte de „dragoste la prima vedere.” Tinerii au format repede un cuplu, iar anul trecut s-au căsătorit.

„Ne-am cunoscut pe scenă. Ea avea 11 ani, eu 16. Am cântat în deschiderea ei la Caracal, orașul unde eu am trăit o bună parte din viață. După care, la distanță de șase ani, ne-am reîntâlnit. Ne-am îndrăgostit unul de altul și puteți uita. Ziua în care ne-am întâlnit pentru prima dată față în față în 2018, a fost pentru mine dragoste la prima vedere și de atunci nu i-am mai dat pace. Anul trecut ne-am căsătorit.”, au povestit artiștii.