Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut de borna primului an de căsnicie.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda demonstrează că sunt suflete pereche. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar de atunci până în prezent, relația lor a evoluat în cel mai frumos mod posibil. Ba chiar se gândesc să facă pasul următor, mai ales că totul merge atât de bine între ei. 

Cleopatra Stratan și-a luat inima-n dinți și la 18 ani a spus cel mai mare „da” din viața ei. Edward Sanda a cerut-o de soție și, pentru că avea deja acordul din partea familiilor, cei doi și-au unit destinele. Cei care îi urmăresc pe artiști, sigur au observat că sunt de nedespărțit și, tocmai din acest motiv se gândesc să treacă la nivelul următor.

Deși par niște copii, artiștii au demonstrat tuturor că sunt gata să ia viața în piept. Cleopatra a intrat imediat în rolul de soție, iar faptul că ambii activează în domeniul muzical, este un mare avantaj pentru ei. Până acum, cei doi au foarte multe proiecte la activ și garantează că este abia începutul.

Imediat după ce a terminat liceul, fiica lui Pavel Stratan s-a mutat cu soțul ei, la București. Artista nu are de gând să urmeze studiile unei facultăți, mai ales că este, deja, pe picioarele ei. Momentan, aceasta se axează cel mai mult pe carieră, dar și pe proiectele comune cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își duc relația la nivelul următor. „Facem și noi o păpușă”
social media

Cleopatra și Edward se vizualizează în rolul de părinți

Cleopatra Stratan pare pregătită să devină și mămică. Pe vedetă nu o sperie deloc ideea de a avea un copil, ci, din contră. Iubita lui Edward știe că va avea parte de tot sprijinul din lume, iar atunci când se va întâmpla să apară un copil în viața lor, cei doi vor fi extrem de fericiți.

Atât Edward, cât și soția lui își doresc o fetiță. Însă, asta nu înseamnă că dacă va veni pe lume un băiețel vor fi supărați.

„Aștept să mă văd cu o fetiță în brațe. Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin”, a spus Edward pentru ego.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.