Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi sunt de nedespărțit și bifează multe proiecte în comun. Fiind atât de tineri amândoi, îndrăgostiții s-au lovit de multe replici acide prin caee erau criticați din cauza căsătoriei. Mult mai vocală decât soțul ei, Cleopatra Stratan a decis să lămurească această problemă.

Spre uimirea multora, Cleopatra Stratan și Edward se cunosc de pe vremea când aceștia nici nu visau că vor deveni soț și soție. Deși s-au intersectat de multe ori pe plan profesional, soarta i-a adus împreună la momentul potrivit. Fata lui Pavel Stratan l-a văzut pentru prima dată pe Edward pe vremea când aceasta avea o iubită.

De cât timp îl cunoaște Cleopatra Stratan pe soțul ei

Cleopatra avea 11 ani atunci când l-a întâlnit pe Edward pe scena unui concert. Artista a crezut că era Smiley, judecând după voce, dar, de fapt, s-a dovedit a fi un alt băiat talentat. După ce au făcut o poză împreună, cei doi au mers fiecare pe drumul lui, iar în 2018 s-au întâlnit din nou.

Cleopatra Stratan a venit în 2018 la București, alături de tatăl ei. Artista a sosit la Capitală pentru a înregistra „Te las cu inima”, piesa care anunța revenirea ei pe scena muzicală. Cleo a ajuns la Famous Production, studioul care îi aparține lui Randi. Acolo se afla și Edward Sanda, iar fata lui Pavel Stratan a simțit că între ea și Edward va fi mai mult decât o prietenie.

”Pe 19 decembrie am petrecut la studio. În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram. Am dansat și am stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel. Pe drum, l-am întrebat cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece… Și cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. Ajunsă în cameră, am chat-uit pe WhatsApp și la un moment mi-a scris: <<Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc>>”, declara Cleopatra Stratan într-un interviu mai vechi.

În vară, artista și Edward Sanda s-au căsătorit, spre uimirea tuturor. Cei doi au verbalizat mai mereu intenția lor, dar nu mulți au fost cei care i-au crezut. De atunci și până acum, Cleopatra Stratan s-a lovit de fel de fel de critici. Sătulă să fie judecată fără ca oamenii să știe adevărul, soția lui Edward Sanda a pus punctul pe „i”.

„Cică suntem “Cel mai grăbit cuplu”🤪 Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ❤️”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.