Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și sunt mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio șansă și priveau relația lor ca fiind una pasageră, cei doi au demonstrat fix contrariul.

Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele din buletin

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost asaltați cu zeci de întrebări, care mai de care mai indiscrete. Cleopatra Stratan s-a gândit că cel mai bine ar fi să creeze o secțiune de Q&A pe Instagram. Acolo, artista a răspuns la cele mai mari curiozități ale fanilor. Printre întrebările legate de verighete, emoțiile din ziua nunții, fanii au vrut să afle un lucru; de ce nu și-a schimbat artista numele de pe Instagram în Cleopatra Sanda. Răspunsul este unul foarte simplu, iar fanii l-au primti chiar din partea Cleopatrei: artista nu și-a schimbat numele după căsătorie.

Edward Sanda s-a folosit și el de Instagram pentru a comunica cu fanii, dar nu în același mod în care o face Cleopatra Stratan. Artistul a răbufnit pe Insta stories și tot acolo a avut un mesaj de transmis pentru toți cei care i-au criticat nunta.

”Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții.” a spus acesta despre nunta cu Cleopatra Stratan.

Cum a știut Edward că fata lui Pavel Stratan este aleasa inimii lui?

După ce s-au întors din luna de miere, Cleopatra Stratan și Edward au început să își reia activitățile, să petreacă timp în studio și nu numai. În timp ce artista a prezentat pentru prima dată o emisiune la un post local din Chișinău, Edward Sanda a decis să se converseze cu fanii de pe Instagram și să răspundă la toate curiozitățile. Întrebat dacă iubita lui se aștepta să fie cerută în căsătorie, Edward nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns:

 ”Da,  se aștepta, pentru că noi când am decis să fim împreună, eu i-am spus <<Ca tine, n-o să mai găsesc niciodată în viața asta, nici n-o să mai caut. Tu ești, gata!>>”, a spus Edward despre surpriza pentru Cleopatra Stratan.