Cleopatra Stratan nu are un singur prieten „cel mai bun”, ci două persoane ocupă acest loc important.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Tânăra a recunoscut cine este cel mai bun prieten al său într-o postare pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan a crescut pe scenă și a devenit o femeie în toată firea, frumoasă și cu un talent uriaș. Tânăra are și un mariaj fericit cu Edward Sanda, unindu-și destinele în urmă cu un an. la scurt timp după ce au devenit un cuplu. Cei doi se bucură de mult succes împreună și au diferite colaborări care au reușit să încânte publicul.

În ceea ce privește care este cel mai bun prieten al artistei, lucrurile sunt simple. Ea nu are doar unul, ci doi prieteni „cei mai buni.” Poate că v-ați dat seama despre cine este vorba. Dacă nu, vă spunem noi. Edward Sanda și tatăl ei, Pavel Stratan sunt bărbații în care are cea mai mare încredere și nu au dezamăgit-o niciodată.

Social media

„Ei sunt cei mai buni prieteni din viața mea.”, a scris Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan li Edward Sanda au sărbătorit un an de căsnicie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au celebrat un moment foarte important pentru ei. În urmă cu un an ei au și-au jurat iubire la altar, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu. Deși multe persoane consideră că totul este prea devreme, iar ei sunt prea tineri, artiștii au demonstrat contrariul. Se iubesc nebunește și nimic nu poate sta în calea lor.

Pe rețelele de socializare și-au declarat iubirea prin mesaje emoționante alături de fotografii de cuplu. Mai mulți internauți i-au felicitat și le-au apreciat postările, ajungând la câteva mii.

„1 an de când am spus “Da”! Te iubesc infinit Regina mea! 1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc ca exiști in viața mea în fiecare zi!, a fost mesajul lui Edward Sanda pentru soția sa. Nici Cleopatra Stratan nu a fost mai prejos și a scris câteva cuvinte emoționante:

Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!”, a fost mesajul artistei.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.