Cleopatra Stratan a demonstrat în ultima perioadă că este pregătită de orice. În timp ce alte fete de vârsta ei aleg să copilărească, Cleo și-a luat demult viața-n piept. Fata lui Pavel Stratan s-a căsătorit cu alesul inimii ei și este mai fericită ca niciodată. Relația ei cu Edward Sanda merge ca pe roate, așa că artista nu ar exclude o competiție care să adauge sare și piper vieții de cuplu.

Cleopatra Stratan este mare fan „Asia Express”. Artista nu a pierdut nicio ediție și se declară înnebunită după tot ceea ce înseamnă competiția de pe Antena 1. De multe ori, fiica lui Pavel Stratan s-a imaginat pe traseul echipelor și s-a pus în ipostaza lor. Tocmai de aceea, dacă i s-ar propune să participe la un astfel de reality show, Cleopatra Stratan nu ar sta prea mult pe gânduri.

Cleopatra Stratan a recunoscut că vrea să participe la „Asia Express”. Cu cine i-ar plăcea să facă echipă?
Adevărul

Cleopatra Stratan consideră că este pregătită pentru „Asia Express”

Artista a fost invitată în emisiunea lui Emi și a lui Cuza și a dezbătut acest subiect. Soția lui Edward Sanda a recunoscut la „Asia mai târziu” că este pregătită pentru un astfel de show. Cleopatra Stratan așteaptă din moment în moment marea propunere și deja știe cu cine vrea să meargă. Așa cum era de așteptat, artista ar participa la „Asia Express” alături de soțul ei, chiar dacă a auzit multe teorii despre această formulă.

Cleopatra Stratan nu crede că un cuplu este mult mai expus certurilor în „Asia Express”. Atât ea, cât și Edward consideră că, atâta timp cât lucrurile într-o relație merg bine acasă, nu au cum să nu funcționeze și într-un astfel de reality show.

„Ne-ar plăcea. Cred că ne-am descurca. Eu, de exemplu, sunt o fire foarte descurcăreață. Mi-a demonstrat viața în foarte multe situații că mă descurc în absolut orice. Indiferent că e greu, că e ușor,eu, Cleopatra Stratan, în orice situație pot să găsesc soluție. Am zis că abilitatea asta o să mă ajute dacă o fi să mergem. Am zis că mergem doar împreună. Separat sau cu altcineva nu m-aș vedea.”, a spus Cleopatra.