Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de când și-au unit destinele în mod oficial. Cei doi au marcat momentul așa cum se cuvine și au petrecut împreună. Cu ocazia aniversării aceștia au ieșit la o cină romantică și au petrecut momente frumoase împreună. De asemenea, declarațiile de dragoste și gesturile tandre nu au lipsit.

În urmă cu un an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda își uneau destinele. Deși au fost judecați că au făcut pasul cel  mare la o vârstă fragedă, cei doi demonstrează că iubirea lor este puternică. Aceștia au împlinit un an de căsnicie și au sărbătorit momentul așa cum se cuvine. Au ieșit împreună la o cină romantică, iar declarațiile de dragoste și cuvintele frumoase au curs.

Cuplul se bucură de timpul petrecut împreună și au până acum o căsnicie așa cum au visat. Cei doi au împărtășit și cu fanii din mediul online evenimentul și au primit numeroase felicitări.

„1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc ca exiști în viața mea în fiecare zi! Te iubesc!”, i-a spus Edward Sanda soției sale.

„Te iubesc din totdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!”, a fost răspunsul Cleopatrei Stratan.

Cleopatra Strana și Edward Sanda, cină romantică! Cei doi au împlinit un an de căsnicie. Ce planuri de viitor au Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de viitor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își trăiesc din plin povestea de dragoste. Cei doi se înțeleg de minune și sunt de nedespărțiți. Aceștia și-au făcut deja și câteva planuri de viitor și au discutat și despre un copil. Se pare că își doresc să devină părinți, însă nu se grăbesc.

Cei doi vor să aibă o fetiță atunci când momentul potrivit o să vină. Însă până atunci se concentrează pe carieră și au multe surprize pregătite pentru fanii lor.

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa tineri. Mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să ne ocupă mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat! (…) Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe, când o vrea Dumnezeu!”, a declarat Cleopatra Stratan.