Artista a făcut noi dezvăluiri despre tatăl copiilor ei

Liniștea pare să nu se aștearnă deloc în viața celor doi foști parteneri. Deși instanța a decis recent ceva, acest lucru nu este deloc pe placul milionarului.

Claudia Păstrășcanu susține că este urmărită și terorizată de fostul soț

După mai bine de trei ani de procese, instanța d-a pronunțat în ceea ce îi privește pe foștii soți Bădălău. Astfel, procurorii au decis ca ambii copii ai celor doi să aibă așa cum era de așteptat, domiciliul la mama lor.

Acest lucru l-ar fi înfuriat la culme pe milionar. Artista susține că acesta a început să o urmărească și chiar să o terorizeze după pronunțarea acestui verdict.

Prezentă în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, vedeta a făcut acuzații la adresa tatălui copiilor ei. Cântăreața susține că este luată la întrebări legate de munca ei. Mai concret, Gabi Bădălău ar susține că aceasta ar trebui să fie lângă copii nu să participe la emisiuni.

social media

Claudia se apără și susține că muncește pentru binele copiilor ei. Astfel, este nevoită să își continue cariera muzicală. De altfel, vedeta a precizat că fiii ei petrec timpul cu bunica și mătușa lor în lipsa ei.

„Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (…) În ce teroare trăiesdc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. ”De ce nu sunt lângă copii acum?”. (…) Trebuie să muncesc pentru copii. (…) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica …”, a explicat aceasta.

Se mută în casă nouă

Claudia Pătrășcanu este pregătită să își crească copiii ca o mamă puternică. Deși afaceristul s-a oferit să îi achite traiul în Capitală, vedeta a refuzat orice ajutor în acest sens. Mai mult, artista a făcut singură pașii spre a le oferi un confort copiilor ei. Astfel, în curând, fosta soție a lui Gabi Bădălău se va muta în casă nouă la Constanța.

Vedeta a dezvăluit că aceasta a fost decorată exact așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.