Luna trecută, după mai bine de trei ani de scandal, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. Instanța a decis ca băieții celor doi să rămână în grija mamei. Verdictul nu a fost primit bine de Gabi Bădălău, însă nu are ce face. Acum încearcă să fie aproape de copiii săi așa cum poate și pare că este gata să îngroape securea războiului.

Săptămâna trecută, Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au depus armele și au făcut front comun de dragul copiilor. Băiatul cel mare al celor doi și sărbătorit ziua de naștere, iar ambii părinți i-au fost alături. Afaceristul a plecat la Constanța, acolo unde a stat alături de fost soție și cei doi copii. Aceștia au petrecut o zi specială, ca pe vremuri când formau o familie. Cei patru au mers la mall împreună, la film, iar părinții au avut grijă să îi facă pe cei mici să se simtă foarte bine.

„Am vorbit de ziua băiatului celui mare și cam atât. El a fost invitat, dar nu a fost prezent, el a fost cu o zi înainte prezent. Pe 25, a fost prezent în Constanța și a petrecut cu cei mici exact când Gabriel a făcut 8 ani. Am petrecut împreună amândoi cu cei doi copii. A fost o zi plină.

Am luat amândoi copiii de la școală. Am mers cu amândoi la un film, am mers cu toții în mall. Am fost împreună. Ce să facem, dacă așa ne-a fost dat să avem doi copii împreună. Noi trebuia să ne înțelegem de la început din acest punct de vedere că rămânem părinți acolo pentru ei.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului de dragul copiilor. Cei doi au petrecut împreună Social media

Claudia Pătrășcanu, petrecere cu fast pentru fiul ei

După ce s-a bucurat de o zi petrecută alături de părinți, băiețelul cel mare al Claudiei Pătrășcanu a avut parte și de o petrecere așa cum se cuvine. Acesta s-a distrat alături de toți colegii de clasă și primit numeroase cadouri. Claudia Pătrășcanu s-a ocupat de tot și a avut grijă să îndeplinească fiecare dorință a celui mic.

„A fost foarte frumos, el și-a dorit să-și aniverseze ziua cu toți colegii de clasă. I-am cumpărat invitații și le-am împărțit tuturor colegilor de clasă. Au venit toți colegii. S-a bucurat foarte mult. El de la vârsta de doi ani vrea să se facă polițist. El e mic încă, dar cred că doleanțele astea ale lui se vor schimba. Dar cert e că-l susțin. Dacă își dorește să fie polițist, atunci așa cum vrea el. Sunt bucuroasă că vrea o meserie de bază. Îmi doresc ca oricare ar fi ea să fie o meserie de bază. Vreau să fie pe picioarele lor.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.