Reclamă
Reclamă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o audiere cu scandal. Cei doi au mers la tribunal, in procesul divortului. Infatisarea de astazi a fost menita pentru a vedea cui ramane custodie celor doi copii. Din pacate, lucrurile au luat o intorsatura urata si pana la bataie a mai fost un singur pas. Acum cantareata ar putea pierde custodia micutilor, care ar putea fi plasati in grija tatalui.

Cum s-a ajuns aici? Ei bine, dupa 5 ani de casatorie, cei doi au ajuns in fata instantei pentru a divorta si pentru a-si disputa custodia copiilor. Cei mici au fost pana acum in grija mamei, insa Claudia Pătrășcanu a fost obligata sa ii permita fostului ei partener sa petreaca timp cu cei doi copii. Potrivit unor surse spynews.ro, iadul s-a dezlantuit la intrarea in sala de judecata si nimeni se se astepta la ce avea sa se intample.

Chiar daca atunci cand a ajuns la tribunal femeia era increzatoare, lucrurile s-au schimbat rapid. Claudia Pătrășcanu sustinea ca nu se teme de nimic. Mai mult, artista era sigura ca baieteii vor ramane in grija ei. Aceasta a luat-o si pe mama ei la proces, ca martor. Intre timp, insa, lucrurile au luat o alta intorsatura in sala de judecata. Se pare ca Gabi si Claudia nu s-au inteles deloc in privinta termenilor custodiei, iar situatia a degenerat.

Claudia Pătrășcanu, agresivă cu fostul partener?

Cândva iubiti, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au iesit sifonati din sala de judecata. Fiul lui Nicolae Bădălău nu a vrut sa dea declaratii in fata presei insa a transmis totusi un lucru. Acesta isi acuza viitoarea fosta sotie ca ar fi fost agresiva cu el. De cealaltă parte însă, femeia a mărturisit că nimic nu este adevărat. Ba mai mult, aceasta susține că nici nu a apucat să vorbească și să declare ce avea de declarat in fata instantei.

Reclamă

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat între cei doi în sala de judecată, dar și în grija cui vor rămâne cei doi copii.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro