Scandalul din ultima perioadă dintre artistă și fostul soț, Gabi Bădălău, a pus-o pe aceasta în atenția publicului de foarte multe ori. Frumoasa cântăreață trece prin momente grele, din cauza problemelor și conflictelor cauzate de relația cu fostul soț.

Deși de mai bine de doi ani trăiește în stres și a avut parte de situații și momente dificile, Claudia Pătrășcanu se ridică mereu de la pământ. Chiar dacă problemele cu tatăl copiilor au fost destule, frumoasa artistă nu renunță.

Recent și-a făcut timp pentru ea și a apelat la specialiști. Nu este vorba de medici esteticieni, ci de un hair-stilyst care știe să își facă meseria foarte bine și să ofere un strop de culoare în viața femeilor care simt nevoia de un nou look.

Claudia Pătrășcanu a făcut o schimbare neașteptată de look

Deși momentele grele i-au dat de furcă în ultimul timp, artista găsește mereu puterea să o ia de la început. Astfel, Claudia Pătrășcanu a început momentul schimbării în viața sa. Recent, vedeta a mers la un salon de înfrumusețare, din Constanța. Este vorba despre o schimbare de look, pe care aceasta a simțit nevoia să o facă.

Claudia a decis să își schimbe culoarea părului. Din șatenul ciocolatiu, culoarea cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, acum a decis că este momentul de o mica schimbare. Vedeta  a decis să își facă în păr câteva șuvițe blonde, care i-au schimbat radical înfățișarea. Claudia a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram. A postat la Story câteva imagini.

Claudia Pătrășcanu, o nouă apariție. Cum arată acum fosta soție a lui Gabi Bădălău, după ce s-a lăsat pe mâna specialiștilor. FOTO
Instagram

„Vreau să îmi refac viața”

Deși a trecut prin momente grele în ultimul timp, artista a găsit mereu resurse să se ridice de jos, mereu mai puternică. Acum se pare că vede viața din altă perspectivă. Invitată la o emisiune TV, vedeta a mărturisit că este pregătită să își reface viața. Este dispusă să dea o nouă șansă iubirii, atunci când va întâlni persoana potrivită.

„Vreau să îmi refac viața. Acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV