Artista și-a pus fanii pe gânduri cu ultima postare făcută în mediul online

   Claudia Pătrășcanu va împlini în curând 44 de ani. Chiar dacă orice femeie și-ar dori la o astfel de vârstă liniște, stabilitate și o familie împlinită, vedeta nu are parte de acestea. Totul din cauza divorțului prin care trece de ani de zile, proces care pare departe de a se încheia.

Ce dorință are Claudia pentru aniversarea ei

Cântăreața locuiește de mai bine de trei ani în Constanța, la casa părintească. În ultimele luni, vedeta a demarat unul dintre proiectele a cărui finalitate o așteaptă cu ardoare.

Este vorba despre noua ei locuință. Artista a lucrat cu un designer de interior care să o ajute să pună în practică toate detaliile. Vedeta a publicat pe Instagram imagini din viitoarea ei casă, menționând că a amenajat-o așa cum a visat mereu.

Claudia va locui în noul imobil doar alături de cei doi fii pr care îi are cu Gabi Bădălău. Din nefericire însă, relația ei cu fostul partener nu este deloc una bună. Cei doi duc un război dur de ani de zile care pare că nu se mai încheie.

Chiar dacă spera că procesul se va încheia, la ultima înfățișare, afaceristul a spus răspicat că nu divorțează.

După această lovitură, artista a fost foc și pară pe tatăl copiilor ei. Vedeta l-a acuzat că nu dorește liniștea fiilor lor.

De partea cealaltă a baricadei, Gabi Bădălău susține că soția lui caută mereu sămânță de scandal. De altfel, nu puține sunt momentele în care cântăreața a apelat la poliție în acest scandal.

Acum, vedeta a dezvăluit ce așteptări are de la viață în prag de 44 de ani. Claudia va împlini această vârstă pe 6 Octombrie. Artista le-a dezvăluit fanilor alături de cine își dorește să își petreacă aniversarea.

Fix peste 3 zile mă sărbătoresc și îi dau mulțumire Domnului pentru tot ce însemn. Știu cum vreau să arate ziua de 6 Octombrie, cu cine vreau să o împart și să mă bucur cu adevărat.”, a scris vedeta pe Instagram.

Claudia nu a apărut alături de vreun alt bărbat de când s-a separat de tatăl copiilor ei. Vedeta a lăsat însă de înțeles că este deschisă în acest sens atunci când viața o va surprinde.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.