Este oficial singură, dar încă nu se poate numi și „liberă de contract”. Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei nu mai alcătuiesc o familie de aproape doi ani însă până acum divorțul nu s-a pronunțat. Deși cei doi locuiesc separat și interacționează strict legat de cei doi fii pe care îi au împreună, artista a lăsat recent de înțeles că Gabi Bădălău ar fi încercat să se împace cu ea. Acum, se pare că aceasta are toate motivele să fie fericită. Claudia a afișat pe internet un detaliu care i-a făcut pe mulți să creadă că are deja pe altcineva în viața ei.

Ținută provocatoare și versuri pline de patos

Vedeta și tatăl copiilor ei se află într-un scandal care aparent nu are vreo șansă să se încheie prea curând. Asta pentru că cei doi nu găsesc o posibilitate de a comunica civilizat. Foștii parteneri se acuză reciproc de diverse lucruri, în timp ce procesele lor sunt amânate.De asemenea Claudia este complet nemulțumită de atitudinea fostului ei partener și a „strigat” mereu sus și tare atât pe internet cât și la televizor că acesta este iresponsabil. Mai mult, cântăreața a precizat că milionarul ar avea un limbaj neadecvat în prezența copiilor lor.

De ceva timp însă, artista a decis să lase deoparte interviurile și declarațiile legate de scandalul cu soțul ei, preferând să apară în fața fanilor doar cu noutăți legate de cariera ei. Mai mult, Claudia s-a afișat recent mai zâmbitoare și mai sexi ca niciodată. Într-o ținută sumară aceasta s-a filmat și a postat imaginile pe internet spre bucuria fanilor.

Artista recita cu foc câteva versuri de dragoste.

„Cine te va iubi așa cum o fac eu? Cine te va iubi?”, sunt câteva dintre versurile melodiei preferate ale acesteia.

Cum era de așteptat, fanii vedetei au intrat imediat la bănuieli. Dacă mulți sunt de părere că acesta ar suferi după Gabi Bădălău, alții cred că artista are un iubit secret.