Deși divorțul a fost pronunțat și toate lucrurile au fost stabilite de Instanță, scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare că este departe de a se încheia. Artista vine cu noi cauzații și susține că nu are liniște nici acum. Aceasta crede că fostul partener a făcut o obsesie pentru ea și nu o va lăsa în pace nici în ultimul ceas.

Chiar dacă toată lume se aștepta ca după finalizarea divorțului lungul război dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău să se termine, se pare că nu este chiar așa. Scandalul continuă, iar vedeta a lansat noi acuzații. Aceasta spune că fostul partenere încearcă să îi îndoctrineze pe cei mici și să îi întoarcă împotriva sa. Se pare că acesta le-a spus băieților că mama lor are un nou partener, pe care îl ține ascuns.

Artista a răbufnit și a spus că Gabai Bădălău nu poate renunța la ea. Aceasta este sigură că bărbatul a făcut o obsesie pentru ea și nu vrea să o lase să își refacă viața.

„Copiilor le-a zis tot așa că am o relație. Eu dacă voi avea o relație sunt atât de capabilă încât să-mi aleg un om singur. Un om bun pentru mine și pentru copii. Că la un moment dat asta se va întâmpla. Consider că merit să fiu și eu cu cineva în viața aceasta. Nu o să fiu singură până la moarte. Dumnezeu a lăsat ca oamenii să fie doi. Eu i-am explicat și lui. El încearcă să îndoctrineze copiii, el și familia lui, că eu aș fi cu cineva…

E dreptul meu să le spun eu copiilor, atunci când voi fi pregătită. Eu voi considera dacă am o relație sau nu și eu am drept să spun lucrul acesta. Până la urmă dacă aș avea o relație aș da în cap cuiva? Eu tind să cred că dacă mă urmărește continuu și după divorț că a făcut o obsesie pentru mine.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu face noi acuzații grave! Gabi Bădălău pare că nu renunță la ea nici după divorț. „A făcut o obsesie…” Social media

Claudia Pătrășcanu, urmărită de Gabi Bădălău

Mai mut, Claudia Pătrășcanu spune că fostul soț a mers atât de departe încât a pus oameni să o urmărească zilnic. Aceasta a mărturisit că în fața casei sale se află mereu două mașini. Iar de fiecare dată când pleacă de acasă este urmărită.

„Omul acesta nu vrea să fiu cu nimeni. Nu vrea să existe nimeni în viața mea și a copiilor. Sunt foarte dezamăgită că nu mă lasă să trăiesc viața liniștită. Stă pe urmele mele de mai mult de jumătate de an. Două mașini îmi stau la poartă, unu la poartă, unu după mine, când vin acasă, când ies, când plec. I-am zis că nu mai vreau să fac plângeri la poliție. Copiii văd cum sunt urmărită.

Un om și un tată nu ar trebui să se bucure ca mama crește copiii frumos? Că mama e fericită, că muncește? Normal că trebuie să muncesc pentru copii. Datorită mie copiii cresc de câțiva ani frumos, sunt îmbrăcați, datorită mie au frigiderul plin. N-a venit niciodată cu vreo sacoșă de mâncare la copii. Niciodată în trei ani de când ne-a dat afară din casă.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.