Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a avut parte de un moment aparte în biserică.

Claudia Pătrășcanu este în perioada în care se reface sufletește după despărțirea dureroasă prin care a trecut. Artista îi are alături pe cei doi copii, dar și pe mama ei, însă primul ajutor vine din credința pe care o are. Vedeta se laudă cu dragostea pe care o are față de Dumnezeu și de cele sfinte. În același spirit își crește și copiii. Fiul ei cel mare, participă chiar la sfintele slujbe îmbrăcat în mici veșminte preoțești, semn că este atras de acest domeniu.Ca o încununare a legăturii ei cu biserica, soția lui Gabi Bădălău a avut parte de o experiență de așezat la inimă.

Vedeta a primit binecuvântarea Arhiepiscopului Teodosie

Claudia Pătrășcanu participă în fiecare duminică la Sfânta Liturghie. Duminică, vedeta s-a aflat în biserica din orașul natal, Agigea, acolo unde a participat la slujbă și Arhiepiscopul Constanței. Cântăreața a primit binecuvântarea Înaltului, cu mare prețuire. Claudia a dorit să împărtășească această experiență frumoasă și cu fanii ei din mediul online. Astfel, vedeta a postat câteva imagini din timpul slujbei.

Preasfințitul ne-a binecuvântat!Atâta bucurie!”, a scris artista alături de fotografiile respective.

Sursa foto: Instagram

Momentul prețios pentru o persoană credincioasă cum este Claudia vine ca o mângâiere sufletească. Vedeta trece prin clipe care îi pun la încercare limitele, de când s-a separat de fostul partener. Cu toate că divorțul este unul cu scandal și durează deja de aproape trei ani, artista ar dori să se împace cu Gabi Bădălău. Decizia este una recentă și ar presupune ca cei doi să aibă o relație decentă de dragul copiilor.

Claudia nu vrea să se întoarcă în Capitală

Imediat ce a anunțat divorțul de soț, Claudia s-a mutat la Constanța, acolo unde locuiește familia ei. Vedeta a dezvăluit că nu își dorește să revină în Capitală, cel puțin pentru următorii ani. Astfel că, cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău au fost înscriși la școală în Constanța.

Afaceristul i-a oferit posibilitatea cântăreței să se mute din nou în București însă aceasta a refuzat.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.