Claudia Pătrașcanu a văzut o serie de imagini cu fostul ei soț care se afla în compania Biancăi Drăgușanu și a luat foc. Vedeta a vorbit despre un episod în care el a rugat-o să vină sa ia copiii, pentru că trebuia să plece la un eveniment, iar vedeta a decis să îl ajute pe Gabi Bădălău, având în vedere că nu avea un program foarte încărcat, dar a fost șocată să vadă unde voia el să plece, de fapt.

Claudia Pătrășcanu face acuzații grave

 

”Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”,a declarat Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, artista nu este de acord cu faptul că fostul ei partener de viață își minte copiii, lucru pe care ea nu îl poate face. Este de părere că micuții lor trebuie să știe adevărul de fiecare dată, ci nu să fie crescuți în minciună. Îi este este extrem de greu să le explice acestora că tatăl lor a vrut să scape de ei, pentru a merge la o întâlnire cu actuala sa iubită.

”Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor. El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia”,a mai spus vedeta.

Rugat să își dea cu părerea despre afirmațiile fostei sale soții, Gabi Bădălău a menționat că nu îl interesează deloc ce spune vedeta despre el și a refuzat să dea orice altă declarație despre întreaga situație.

”Nu mă intersează ce spune fata aia!”, a spus Gabi Bădălău, în urma acuzațiilor primite.