Claudia Pătrășcanu divorțează de Gabi Bădălău iar artista s-a mutat în Constanța, cu cei doi copii. Ea a suferit enorm și îi este foarte greu să treacă peste divorț.

Ea încearcă să treacă cu bine peste toate obstacolele vieții și crede cu tărie că până la urmă lucrurile se vor așeza destul de bine. Claudia este foarte preocupată de educația copiilor ei și vrea să le ofere tot ceea ce este mai bun.

Viața ne aduce surprize fel si fel, si poate uneori se intamplă tocmai ce nu credeam vreodată că se poate intampla. Ea nu a crezut niciodată că o sa divorțeze dar, cu timpul, lucrurile s-au schimbat și a luat această decizie pentru binele tuturor. Motivul exact care a facut-o să divorțeze rămâne însă secret pentru că ține foarte mult la intimitate și nu vrea să se facă public.

Se pare că a fost un an plin de divorțuri în lumea mondenă, dar poate că unele sunt în favoarea lor. Divorțul înseamnă un nou inceput și poate scoate la iveală noi oportunități, de aceea este bine să vedetă partile bune ale vieții și să vă bucurați din plin de fiecare zi.