Cântăreața de muzică populară, Claudia Ghițulescu este în plin proces de divorț după ce a aflat că soțul acesteia o înșela.

Divorțul acestora nu se va soluționa pe cale amiabilă, ci se dispută în sala de judecată, următorul termen fiind 28 februarie, unde artista speră că se va termina și va fi o femeie liberă.

Se pare că soțul acesteia nu își dorește separarea de cântăreață, acesta încercând de nenumărate ori împăcarea, însă Claudia Ghițulescu nu cedează, vrea cu orice preț să divorțeze.

 “Mi-a trimis sms-uri de sărbători, nu i-am răspuns. Nu mai vreau să aud de așa om, ba chiar sunt pregătită de o nouă relație. Am fost la doi terapeuți, acum sunt bine, aveam momente când noaptea nu puteam să dorm. Au fost momente grele, nu puteam să mă plâng nici la mama. Ea era mai distrusă ca mine’

Artista poveste detaliile unui eveniment trist,  ce i-a marcat existenta, momentul în care acesta a pierdut sarcina, soțul acesteia fiind la momentul respectiv cu amanta “Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistență medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era!’,