Luna noiembrie vine cu surprize mari la capitolul prognoza meteo. 

Specialiștii Accuwather au emis deja prognoza meteo pentru luna noiembrie 2022. Se pare că locuitorii Bucureștiului, Iașiului și Constanței vor avea parte de o perioadă extrem de neobișnuită pentru normalul anotimpului. 

Luna octombrie a fost una extrem de neobișnuită, ținând cont de anotimpul în care ne aflăm. Deși câteva zile s-au înregistrat temperaturi normale pentru luna de toamnă, ultimele zile au înregistrat temperaturi neobișnuite. Mai mult, se pare că ieri, 25 octombrie, a fost înregistrat un record meteorologic. A fost cea mai caldă zi de 25 octombrie din istorie.  

Cum va fi vremea în luna noiembrie

Așadar, se pare că „ciudățeniile” naturii vor continua și în luna noiembrie. Deși în această lună, normal ar fi ca temperaturile să fie scăzute, surpriza este că nu va fi deloc așa. Mai clar, se vor înregistra temperaturi apropiate de 20 de grade Celsius, vreme specifică lunii septembrie, nicidecum ultimei luni de toamnă.  

În București, finalul lunii octombrie va fi unul blând. Se vor înregistra temperaturi de maxim 22 de grade Celsius. În prima parte a lunii noiembrie, oamenii se vor bucura în continuare de vreme frumoasă. Vor fi temperaturi de 16 grade Celsius. Pe alocuri își vor face apariția și ploile. De abia la finalul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, minima va ajunge la –1 grad Celsius. 

Ciudățeniile naturii: Iată cum va fi vremea în luna noiembrie 2022. Meteorologii sunt uimiți

Cum va fi vremea în Constanța în luna noiembrie

Și locuitorii iașului se vor bucura de vreme frumoasă, mult prea frumoasă pentru normalul perioadei. La fel ca și în capitală, maxima va ajunge la 16 °C în termometre. Bineînțeles, pe alocuri va ploua că doar ne aflăm în anotimpul ploilor, însă, per total, va fi foarte frumos afară. Vor fi câteva zile în care temperaturile se vor afla sub pragul de îngheț. 

Comparativ cu restul țării în Constanța, temperaturile vor fi mult mai ridicate. Aici temperaturile maxime vor înregistra 16 °C. Specialiștii din cadrul Accuwather spun că în luna noiembrie, în orașul de la malul mării, nu vor fi înregistrate temperaturi sub pragul de îngheț pentru luna noiembrie 2022. Noaptea vor fi înregistrate trei grade Celsius.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.