Reclamă
Reclamă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, că Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Democrat (PSD) vor avea proprii candidați la alegerile prezidențiale și că o guvernare în tandem este posibilă începând cu anul 2025.

Întrebat dacă tandemul președinte-premier între PNL și PSD rămâne valabil, Ciucă a răspuns: „În acest moment, vă pot spune că fiecare dintre partide va avea propriul candidat. (…) Dacă ne uităm și la rezultatele obținute la alegerile locale și la consistența actuală a valorii politice a celor două partide, se poate discuta despre o abordare similară pentru guvernarea din 2025. Este atât de diversificată și dinamică viața, încât este greu să previzionăm ce se va întâmpla peste 10 ani”.

Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, cele dintâi urmând să aibă loc pe 24 noiembrie, respectiv pe 8 decembrie, iar alegerile pentru Legislativ pe 1 decembrie.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro