Reclamă
Reclamă

Circulaţia rutieră a fost deviată, marţi după-amiază, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri, din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Din cauza fumului dens, vizibilitatea a fost redusă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că incendiul se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 32, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, informează News.ro. „Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că circulaţia autovehiculelor este deviată atât pe sensul către Capitală, pe la kilometrul 35, prin localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, cât şi pe sensul către Constanţa, pe la kilometrul 23, prin localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov”, arată sursa citată.

Recapitulând, incendiul de vegetație a dus la devierea circulației pe autostrada A2, în zona localității Fundulea, județul Călărași. Fumul dens a redus vizibilitatea, determinând ca traficul să fie redirecționat pe sensul către București prin Fundulea și pe sensul către Constanța prin Brănești. Informațiile au fost furnizate de Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro