Filmarea este realizată în august 2019 și îi are că actori principali celebrul fotbalist Ciprian Marica alături de Ana Muntean, amanta să. Femeia este cunoscută și ea în peisajul public fiind soția  lui Florin Muntean, fiul fostului șef Transgaz.

Reclamă

Filmarea este realizata chiar de către soțul femeii care ajunge în față camerei de hotel unde cei doi amanți petreceau momente fierbinți. Ciprian Marica își face curaj și iese la ușa însă refuză să discute detalii cu soțul femeii.

Chemată în repetate rânduri de soțul ei, Ana Muntean iese din camera însă refuză să îi dea acestuia explicații.

Din detaliile pe care le oferă în cadrul discuției, Florin Munteanu se pare că amantlacul celor doi a început într-un club de fițe din nordul stațiunii Mamaia. Femeia neagă în repetate rânduri această acuzație.

Cei doi amanți s-au arătat stânjeniți de situație. Cel mai probabil adrenalina i-a determinat să își uite amândoi cartela de acces în camera de hotel pe dinautru, astfel, nemaiputând să între înapoi.

”Te rog frumos, vreau să fiu cel mai calm om din lume și vreau să o văd pe soția mea.” afirmă în repetate rânduri soțul înșelat.

Pentru că nu a dorit să continue dispută cu Forin Muntean, Ciprian Marica a plecat acoperit doar de prosop pe holurile hotelului.

Conform informațiilor apărute, se pare că cei doi soți se cunoașteau destuk de bine cu Ciprian Marica.