Un cioban din comuna Motoșeni, județul Bacău, a fost victima unei agresiuni șocante. Proprietarul stânii unde era angajat a încercat să îl bage cu picioarele în găleți cu ciment proaspăt și l-a amenințat pentru a-l face să nu-l denunțe că ar face trafic de droguri.

„Te-am băgat în beton… De mine poți să zici, mă doare în… și de tine și de poliție și de cine vrei tu”, îi spune proprietarul stânii ciobanului.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat în urma unor neînțelegeri cu proprietarul stânii și se suspectează că știa despre activitățile ilegale ale acestuia. Potrivit surselor, proprietarul, împreună cu un alt localnic, l-a dus într-un grajd unde i-au turnat ciment proaspăt în două găleți în care i-au vârât picioarele, amenințând că îl vor lăsa acolo până cimentul va fi solid.

Ciobanul a încercat să scape, dar a fost lovit în momentul respectiv. Anterior acestei agresiuni, polițiștii au efectuat percheziții la locuințele celor doi agresori și au găsit substanțe ilegale, confirmând suspiciunile de trafic de droguri.